מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות

מסעדת מרקטו המשובחת, ששכנה בשוק התורכי בעכו, עברה למקום חדש, מעוצב ויפהפה בקיבוץ לוחמי הגטאות.

שף עומר שחר ממשיך להפליא בבישול ומשלב בין טעם מקומי ואיטלקי ומשתמש בחומרי גלם עונתיים, טריים ומקומיים.

שביל ירוק ומסוכך בעצים, מואר בתאורה נמוכה ומכשפת, מוביל אל המסעדה המוקפת מכל עבריה בחלונות גדולים המשקיפים אל הנוף היפה שבחוץ ומכניסים אותו פנימה.

 

  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 1
    01-DSC_4245
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 2
    1-31
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 3
    02-DSC_4323
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 4
    2-56
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 5
    03-3
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 6
    3-6
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 7
    04-4
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 8
    4-13
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 9
    05-10
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 10
    06-12
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 11
    07-14
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 12
    08-18
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 13
    09-20
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 14
    10-22
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 15
    11-26
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 16
    12-27
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 17
    13-29
  • מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות 18
    14-37

זמני פעילות

ימי חול
12:00 - 22:30 סגור ביום ראשון
ימי ו' וערבי חג
12:00 - 22:30
שבת
12:00 - 22:30

אמצעי קשר וכתובת

טלפון להזמנות
077-9964676
ישוב
לוחמי הגטאות
אתר אינטרנט
www.2eat.co.il

פנייה למארח

זוהי מסעדה גדולה בהרבה מהמסעדה הקודמת, שיכולה לארח 80 איש בתוכה ועוד 40 איש במרפסת היפה היוצאת אל מדשאה ירוקה.

ההבדל היחיד בין המסעדה מעכו למסעדה בלוחמי הגטאות הוא המיקום, האוכל הוא אותו אוכל, הטאבון אותו טאבון, הפרודוקטים משתנים עונתית, התפריט עשיר וכולל דגים, פירות ים, בשרים, מנות ראשונות ואחרונות בסגנון איטלקי ועוד מטעמים פרי יצירתו של שף עומרי. הפיצה נאפית בטאבון, הבצק שלה דק בסגנון נפוליטני, הפסטה היא תוצרת בית ,בעבודת יד ומוגשת פרסקו עם רטבים מחומרי גלם טריים מהשוק. שף עומרי שחר מרבה להשתמש בשמן זית איכותי, שום, עגבניות, מוצרלה בופלו, גבינת גורגונזולה והכל טעים טעים.

עיצוב הפנים של המסעדה ,משלב בין סגנון המסעדה הישנה בעכו לזו החדשה בלוחמי הגטאות.

בר המשקאות עשיר, תפריט היין מבוסס על יין ישראלי, חלקו מהגליל המערבי  ועל קוקטיילים בסגנון איטלקי.

הילדים יהנו פה מהפסטה והפיצה הטעימים להפליא.

שף עומרי שחר בוגר בית הספר תדמור  והקורדן בלו בפסדינה, היה שף מלון האפנדי, שף המסעדה הבשרית של מלון יערות הכרמל  ושף המסעדה הנהריינית בנחלה, לפני שפתח מסעדה משלו.

המסעדה פתוחה בימים שני עד שבת

החל מהשעה 12.00 בצהריים ועד אחרון הלקוחות.

Treasure of the Galilee
עסק זה נבדק ונמצא עומד בסטנדרטים של מיזם אוצרות הגליל
גלו עוד על התו שלנו

הצעות בילוי של מרקטו-מטבח שוק עם נגיעות איטלקיות