לחם בר

מאפיית לחמים איכותית בלב תרשיחא. לחמים בעבודת יד על טהרת החומרים הטבעיים ועל בסיס מחמצת ושאור. אפשר לשבת על המרפסת לטעימות בליווי לבנה וגבינה.

  • לחם בר 1
    AMI_0185
  • לחם בר 2
    AMI_0192
  • לחם בר 3
    AMI_0202
  • לחם בר 4
    AMI_0205
  • לחם בר 5
    AMI_0207
  • לחם בר 6
    AMI_0240
  • לחם בר 7
    AMI_0241
  • לחם בר 8
    AMI_0249
  • לחם בר 9
    AMI_0250

אמצעי קשר וכתובת

טלפון להזמנות
077-9964536

פנייה למארח

במרכז העיירה תרשיחא קורים דברים טובים. עסקים נפתחים, השוק הומה, חנויות משנות פניהן ומציעות מרכולתן לעוברים ושבים. והם, העוברים, בעיקר שבים אל המקום. תפגשו שם תערובת מרתקת של יהודים וערבים, ישראלים ותיירים, משפחות ואנשי עסקים. ואולי גם זו הסיבה לעצור מול הבניין הגבוה ביותר בתרשיחא, היושב על הצומת ליד השוק, ולקפוץ לטעימה ב "לחם בר" – המאפייה החדשה והמצליחה של גידי אשר. גידי, אופה מיומן, טרח והביא לנו טס נחושת גדול ועליו לחם טרי שזה עתה נאפה. על צלחת נוספת הוא גדש לאבנה מקומית עם המון שמן זית וגם זיתים דפוקים כמו שצריך היו בצד. ישבנו, פנינו אל הצומת ההומה, שוחחנו על הדברים הטובים בתחום התיירות והפנאי שקורים בתרשיחא והבטנו בעוברים ושבים. קרענו שוב ושוב פרוסות גסות של לחם וטבלנו אותם בתוך הלאבנה, שהתרוקנה מהצלחת בקצב מעורר דאגה. היה כיף.
גידי מוכר בעיקר ליזמים בגליל המערבי. בעלי המסעדות, מלונות וצימרים, לקוחותיו. כולם אוהבים את הלחמים שהוא אופה. "אבל גם כאן, בתרשיחא, אוהבים לקנות אצלי", הוא מדגיש. חשוב לו לציין את אווירת הדו-קיום הטובה ששוררת בעיירה.
גידי מתעתד להרחיב בקרוב את המאפייה ולפתוח בצידה גם קפה-קונדיטוריה. בינתיים תוכלו להתענג על מגוון של לחמים, גבינות איכותיות וממרחים על טהרת מוצרי המזון הגליליים.