מסעדת דליקט

מסעדת ארוחות הבוקר דליקט החליפה ידיים ומעתה בעליה הם :גילי ומירן דרור ילידי נהריה, שחזרו לגליל המערבי אחרי גלות בת עשר שנים בעיר הגדולה תל אביב.
משלקח לידיו את המקום, שינה את הקונספט והפך את דליקט ממקום שמגיש רק ארוחות בוקר מסביב לעולם, למסעדה הממשיכה להגיש את ארוחות הבוקר לאורך היום, אבל מגישה גם ארוחות צהריים כשלצידה מעדנייה כשהרעיון הוא שכל מה שיש בתפריט אפשר גם לקחת הביתה.

זמני פעילות

ימי חול
08:30 - 16:00
ימי ו' וערבי חג
08:30 - 16:00
שבת
08:30 - 16:00

אמצעי קשר וכתובת

טלפון להזמנות
077-9964673
ישוב
מעלות תרשיחא

פנייה למארח

מסעדת ארוחות הבוקר דליקט החליפה ידיים ומעתה בעליה הם :גילי ומורן דרור ילידי נהריה, שחזרו לגליל המערבי אחרי גלות בת עשר שנים בעיר הגדולה תל אביב.
דרור בא מעולם המסעדנות וניהל ועבד במיטב המסעדות בתל אביב: מסעדת אונו ,הרברט סמואל,צפרא וקפה איטליה .
כשחזרו לנהריה עם הולדת ילדם, בחרו לגור בכפר ורדים ודרור ניהל בשיתוף את מסעדת ההמבורגרים B.B.B. בנהריה וכיום הוא הבעלים והמנהל של "דליקט"
משלקח לידיו את המקום, שינה את הקונספט והפך את דליקט ממקום שמגיש רק ארוחות בוקר מסביב לעולם, למסעדה הממשיכה להגיש את ארוחות הבוקר לאורך היום, אבל מגישה גם ארוחות צהריים כשלצידה מעדנייה כשהרעיון הוא שכל מה שיש בתפריט אפשר גם לקחת הביתה.
המסעדה והמעדנייה עובדות עם "הוק דה לוקס" בית מלאכה לבשרים המייצר מוצרי שרקוטרי,נקניקים,נקניקיות,נתחי בשר ודליקטסים של בשר טרי ללא תוספות וחומרים מלאכותיים, בשיטה טבעית להמלחה,כבישה ועישון ,הכל ההפך ממזון מתועש.
בתפריט תמצאו ספריבס מעושנים, שוק אווז,בייקון,פסטרמה וקורנביף לצד סלמון מעושן , טרי, או אפוי בתנור, פסטות לסוגיהן, סלטים,מרקים נפלאים, מנות אחרונות,ארוחות בוקר, סנדוויצ'ים או טוסטים ותפריט ילדים.
וגם הטבעונים ימצאו כאן את מבוקשם עם מנות טבעוניות למהדרין: כך למשל יש אפשרות להחליף בארוחת הבוקר בלאדי, את הביצים בשקשוקה ,בטופו, או להזמין דוסה, שזה פנקייק הודי עם מחית תפוחי אדמה וירקות שורש.
שף המסעדה מתניה דוגה חזר גם הוא לגליל המערבי אחרי שנים בהן בישל במסעדות מישלן בהונג קונג,סין,תאילנד וקמבודיה וגם במסעדות קטנות בכפרים הנידחים ביותר שם.
כתושב חוזר לגליל המערבי, את צעדיו הראשונים בארץ הוא עושה במסעדת "דליקט" בתרשיחא וטביעת האצבעות המקצועית והטובה שלו ניכרת במנות הנפלאות שמגישה המסעדה במתכונתה החדשה .
קפיצת המדרגה בדליקט בניהולו של גילי דרור היא בחומרי הגלם המשובחים והטריים ובאמירה הקולינרית שהמסעדה מנסה להתביע.
לא כשר
פתוח :
שני עד שבת כולל בין 8.30-16.00

בחרתם מקום קסום לבלות בו?
השלימו את החוויה:

חוות דעת

אירועים קרובים בסביבה