גלידריית אינדומלה

גלידרייה מבית "אורי בורי" הנמצאת על חוף הים העתיק של עכו. הגלידרייה מציעה מגוון של גלידות בטעמים מיוחדים כמו נענע, הל ורדים, גלידות שמנת, יוגורט, פירות ותבלינים. הגלידות מיוצרות מחומרים טבעיים, ללא חומרים משמרים ושימוש באבקות חלב.

  • גלידריית אינדומלה 1
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 2
    גלידריה אינדונלה - יהב ואורי בורי - עכו
  • גלידריית אינדומלה 3
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 4
    גלידריה אינדונלה - יהב ואורי בורי - עכו
  • גלידריית אינדומלה 5
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 6
    גלידריה אינדונלה - יהב ואורי בורי - עכו
  • גלידריית אינדומלה 7
    גלידריה אינדונלה - יהב ואורי בורי - עכו
  • גלידריית אינדומלה 8
    גלידריה אינדונלה - יהב ואורי בורי - עכו
  • גלידריית אינדומלה 9
    גלידריה אינדונלה - יהב ואורי בורי - עכו
  • גלידריית אינדומלה 10
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 11
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 12
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 13
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 14
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 15
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???
  • גלידריית אינדומלה 16
    ??????? ???????? - ??? ????? ???? - ???

זמני פעילות

ימי חול
פתוח כל ימות השבוע בין השעות 09:30-1830

אמצעי קשר וכתובת

טלפון להזמנות
077-9964526
ישוב
עכו
אתר אינטרנט
www.efendi-hotel.co.il

פנייה למארח

ברחוב ההגנה שעל קו המים בעכו העתיקה, ניצבת בגאון מסעדת 'אורי בורי'. ב-15 השנים האחרונות ביססה המסעדה את מעמדה במקום כמעט כמו אולמות האבירים או החומות שעצרו את נפוליאון. לפני כשנה וחצי החליט אורי ירמיאס, הוא אורי בורי בכבודו ובעצמו – להוציא את הגלידה ממסעדתו ולשכן אותה בגלידריה עצמאית בסמוך: 'אינדומלה – גלידה מבית אורי בורי'. לפני כשנה פתח בהמשך הרחוב גם את מלון הבוטיק שלו. אימפריה.
הגלידריה אינה גדולה, אבל בעלת קו עיצובי נקי ומזמין במיוחד. סוג של נווה מדבר שצבעיו העדינים והמרעננים בולטים למרחוק. להבדיל ממרבית הגלידות האיטלקיות, הגלידות של 'אינדומלה' מתבססות אך ורק על חומרים כמו חלב, שמנת, יוגורט, פירות ותבלינים. אורי אינו רוצה להגדיר את סוג הגלידות שלו, אולם ההגדרה היחידה שאליה הוא מוכן להתחבר היא "גלידה ללא חומרים משמרים או אבקות. אנחנו מתבססים על חומרים של פעם ובאיכות גבוהה".
לבד מגלידות ניתן ליהנות ב'אינדומלה' מכוס קפה טוב עם העוגיות המעולות המוצבות בצנצנות על הדלפק, מעשה ידיו של אבי, מנהל הגלידריה שהוכשר ב'אורי בורי' ומתמחה גם בקונדיטוריה ובקינוחים.
אורי מספר: "התחלנו עם הגלידה לפני 24 שנה כשפתחנו את המסעדה בנהריה. לדעתי שום מסעדה לא עשתה אז גלידה משלה. כעבור כתשע שנים עברנו לעכו. לאחרונה פתחנו את 'אינדומלה' – כדי שגם אלה שאינם נמנים על אורחי המסעדה יוכלו לטעום מהגלידות שלנו.
"את הטעמים אנחנו מפתחים לאורך השנים. למרות שרוב הלקוחות עדיין נצמדים לטעמים "הקלאסיים" – שוקו, וניל ותות – פיתחנו טעמים ישראליים כמו תמרים, חלבה, נענע או קינמון. כשהמאמינים הבהאים באים, למשל, הם מחפשים טעמי גלידה מסוימים ששמעם עובר מאחד לשני; בעיקר ורדים והל – טעמים מזרחיים שלא ימצאו בשום מקום אחר".

בחרתם מקום קסום לבלות בו?
השלימו את החוויה:

אירועים קרובים בסביבה